Düğün Salonlarında En Çok Tercih Edilen Kuruyemiş Çeşitleri Nelerdir?

Düğün salonlarında ikram edilen kuruyemişler, misafirlerin ağız tadıyla vakit geçirebilmesi için oldukça önemli bir detaydır. Oyun arası atıştırmalık olarak sunulan kuruyemişlerde çeşitlilik hem gözü doyurur hem de misafirlerin her birine daha iyi hitap edebilir. Sizler için kendi düğününüze de uyarlayabileceğiniz düğün salonlarında en çok ikram edilen kuruyemiş çeşitlerini sıraladık!

Düğün Salonlarında İkram Edilen Karışık Kuruyemiş Çeşitleri

Düğün organizasyonlarının en çok tercih ettiği karışık kuruyemiş çeşitleri arasında karışık kuruyemişler ilk sırada yer alıyorlar. Kuruyemiş Borsasında bulunan karışık kuruyemiş – kokteyl lux ve karışık kuruyemiş – kokteyl special, sizlerin kuruyemiş ihtiyacını karşılayabilir.

Karışık kuruyemiş – kokteyl lux kavrulmuş yer fıstığı, çıtır leblebi, kavrulmuş badem, antep fıstığı ve kavrulmuş fındıktan oluşuyor. Kokteyl special ise Simbo kaju fıstığı, antep fıstığı, kavrulmuş badem, kavrulmuş Amerikan badem ve çok daha fazlasıyla sizlere beşer kilogramlık paketler halinde sunuluyor.

Düğün Salonlarında İkram Edilen Fıstık Çeşitleri

Düğün salonlarında misafirlere ikram için seçilen kuruyemiş çeşitlerinin başında fıstıklar yer alıyor. Fıstık, birçok çeşidiyle düğün organizasyonlarınıza renk katıyor. Antep fıstığı, kabuklu fıstık, soslu fıstık ve çok daha fazla çeşidiyle masaları dolduruyor. Fiyatının karışık kuruyemiş çeşidine nazaran daha uygun olması da daha çok tercih edilme sebeplerinin başında yer alıyor. Bu sayede her bütçenin düğünlerde ikram edebileceği bir kuruyemiş çeşidi olarak karşımıza çıkıyor.

Fındık Çeşitleri

Fındıklar da fıstık çeşitleri kadar düğünlerde ikram konusunda ön plana çıkıyor. Özellikle bu kuruyemiş çeşidinin kolay bir şekilde yenilebiliyor olması tercih sebeplerinin başında yer alıyor. Fındık içi (tuzlu) ve fındık içi (kavrulmuş) Ordu seçenekleri bu konuda Kuruyemiş Borsasında öne çıkanlar arasında yer alıyor. Oyun aralarında misafirlerinizin soluklanması adına en iyi tercihlerin başında yer alabilir.

Düğün Salonlarında Lokum & Şekerleme İkram Edilir mi?

Düğün salonlarında ikram edilen kuruyemiş çeşitleri denildiğinde karışık, fındık ve fıstık ürünleri ön plana çıksa da bazıları bu alışılagelmiş davranışın dışına çıkarak değişik lezzet arayışı içerisine giriyorlar. Lokum ve şekerleme ürünleri de düğün salonlarında ikram edilir. Ancak draje çeşidi ürünler pek fazla tercih edilmiyor. Çünkü burada ön plana çıkan konulardan biri yenilme kolaylığıdır. Düğünün doğal akışı içerisinde kimse elinin kirlenmesini istemez. Bu nedenle ele kirli hissi vermeyecek ürünlerin tercih edilmesi daha doğru olur.

Çikolata gibi eriyen maddelerle kaplı olan ürünlerin düğün salonlarında ikram edilmesi pek sık rastlanan bir durum değil. Ancak lokum ve benzeri ürünlerin ikramına rastlanır. Burada belirleyici unsur düğün salonunun sıcaklığı olmalıdır. Misafirleriniz ürünler erimeden yiyebilmeliler.

Düğün Salonlarında İkram Edilen Kuruyemiş Çeşitlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Düğün salonlarında ikram edilecek kuruyemiş çeşitleri, kolay yenilebilir olma özelliğine sahip olmalıdır. Misafirleriniz düğüne odaklanmışken bu akışa uygun bir şekilde yeme içme eylemlerini tamamlanmalıdır. Yenilmesi kolay olmayan ürünler misafirlerin düğüne odaklanmasını azalttığından dolayı yenilmeden masada kalıyor. Örneğin ay çekirdeği ve türevi ürünler düğünlerde ikram edilmek için pek uygun değiller. Bu nedenle fındık, fıstık ve karışık kuruyemiş çeşitlerine odaklanmanızı tavsiye ediyoruz.

Burada dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli konu ise ürünlerin göze de hitap edebilmesidir. Masada çeşitlilik her zaman önemli bir konudur. Bu nedenle düğünlerde ikram edilen kuruyemiş çeşitleri arasında farklı lezzetlerin masanın çeşitli köşelerine yayıldığıyla da karşılaşıyoruz. Örneğin masada bir tabakta fındık, diğerinde fıstık, kaju, leblebi ve benzeri ürünler ayrı ayrı sunulabiliyor.

Sizler de düğünlerde ikram edilen kuruyemiş çeşitleri arayışı içerisindeyseniz Kuruyemiş Borsası aracılığıyla uygun fiyatlarla kaliteli ürünler satın alabilirsiniz.

Yorum yap

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce denetlenir.

Popüler Ürünler

altın çilek kurusu 5kgaltın çilek kurusu
Altın Çilek
İndirimli fiyat1.900,00 ₺ + KDV(%1)
ananas kurusu 5kgananas kurusu
Ananas Kurusu
İndirimli fiyat825,00 ₺ + KDV(%1)
Antep Fıstık Draje - Sütlü ÇikolatalıAntep fıstıklı sütlü draje
Antep Fıstık Draje - Sütlü Çikolatalı
İndirimli fiyat1.310,00 ₺ + KDV(%1)