Kına Gecelerinde En Çok Dağıtılan Kuruyemiş Çeşitleri Nelerdir?

Kına geceleri, Türk örf ve adetlerinin vazgeçilmez eğlenceleridir. Organizasyon devam ederken misafirlerinize çeşitli ikramlarda bulunmanız da bu adetlerin içerisinde yer alıyor. Özellikle kuruyemiş paketleri yediden yetmişe herkesi mutlu etmeye yarayan ikramlıklar arasındadır. Özenle hazırlanan kuruyemiş paketleri sayesinde kına organizasyonlarınıza katılan herkese küçük bir teşekkür hediyesi verebilirsiniz.

Geleneklerimizde oldukça önemli bir yer kaplayan kuruyemiş dağıtımı söz konusu olduğunda, organizasyon sahiplerinin akıllarında ‘kına gecelerinde en çok dağıtılan kuruyemiş çeşitleri nelerdir’ sorusu yer ediniyor. Haydi gelin hep birlikte kına geceleri kuruyemiş çeşitlerini inceleyelim.

Kına Geceleri için En Çok Hangi Kuruyemiş Çeşitleri Tercih Ediliyor?

Kına geceleri için en çok tercih edilen kuruyemiş çeşidi, karışık kuruyemişlerdir. İçerisine birçok çeşitten konularak hazırlanır. Bu sayede misafirlerinize farklı lezzetler tattırma imkanı yakalayabilirsiniz.

Beşer kilogramlık paketlerimiz sayesinde ihtiyacınıza uygun toptan kuruyemiş satın almanız mümkün. Dilerseniz hazır karışık kuruyemiş çeşitlerini organizasyonlarınız için tercih edebilirsiniz. Dilerseniz de birçok çeşitten satın alarak kendiniz bir karışım yapabilirsiniz. Bu sayede değişik tatları bir arada toplama imkanı yakalayabilirsiniz.

Kuruyemiş Borsası olarak bizler, kına organizasyonlarınız için karışık kuruyemiş – lux ürünümüzü öneriyoruz. İçerisinde çıtır leblebi, badem, tuzsuz fıstık, Antep fıstığı ve kavrulmuş fındık bulunuyor. Zengin ürün çeşidi ve diğer karışık kuruyemiş çeşitlerine nazaran uygun fiyatı ile hem cebinizi hem de misafirlerinizi memnun etmenize yaracak bir kuruyemiş çeşididir.

Kına Geceleri için Kendimiz Kuruyemiş Çeşitleri ile Nasıl Karışımlar Hazırlayabiliriz?

Miktarı arttırmak ve her lezzetten paketlerin içerisine eklemeyi düşünüyorsanız evde kına organizasyonları için kuruyemişler hazırlayabilirsiniz. Bunun için sizlere ilk tavsiyemiz fındık ve fıstık satın almalısınız. Fındık içi (kavrulmuş) Ordu, satın alarak kına gecesi kuruyemiş paketinize harika tatlar eklemede ilk adımı atabilirsiniz. İkinci olarak ise fındık içi (kavrulmuş – tuzsuz) sayesinde paketi zenginleştirebilirsiniz.

Kına gecesi kuruyemiş paketlerinin olmazsa olmazı fındık ve fıstığı ekledikten sonra sıra diğer lezzetleri de ilave etmeye geldi. Fındık ve fıstık çeşitleri kadar badem de bir paketin içerisinde olması gerekenler arasındadır. Organizasyon sahipleri bütçe açısından kuruyemiş paketlerini değerlendirdiğinde badem diğerlerine nazaran biraz daha pahalı geliyor. Bu nedenle çeşitliliği arttırırken miktarı az tutmanızda paketler açısından bir sorun olmayacaktır. Fındık, fıstık gibi kuruyemişlere ağırlık verirken bademi biraz daha az tutabilirsiniz.

Hem bütçe olarak cebinizi zorlamayan hem de paketlerin içerisinde mutlaka olması gereken bir diğer kuruyemiş çeşidi ise leblebidir. Leblebiler, uygun fiyatları ve lezzetli tatlarıyla paketlerinizi doldurmanıza yardımcı olacak ürünlerdir. Beyaz leblebi ve sarı leblebi (kavrulmuş) ürünlerimizi mutlaka yerleştirmeniz gerekiyor. Bunun haricinde soya kaplamalı çıtır leblebi ürünümüzü de ekleyerek leblebiler arasında çeşitlilik katabilirsiniz.

Sizler için kına gecesi kuruyemiş paketlerinin içerisinde başlıca olması gereken çeşitleri sıraladık. Bunların haricinde Antep fıstığı, kaju, soslu ve kaplamalı kuruyemiş çeşitlerini de paketlere ilave ederek çeşitliliği arttırabilirsiniz.

Yorum yap

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce denetlenir.

Popüler Ürünler

altın çilek kurusu 5kgaltın çilek kurusu
Altın Çilek
İndirimli fiyat1.850,00 ₺ + KDV(%1)
ananas kurusu 5kgananas kurusu
Ananas Kurusu
İndirimli fiyat800,00 ₺ + KDV(%1)
Antep Fıstık Draje - Sütlü ÇikolatalıAntep fıstıklı sütlü draje
Antep Fıstık Draje - Sütlü Çikolatalı
İndirimli fiyat1.500,00 ₺ + KDV(%1)