Kuruyemişçilerde En Çok Satılan Ürünler Nelerdir?

Kuruyemişler hem keyifli sohbetler eşliğinde tüketebileceğiniz atıştırmalıklar hem de tatlıların içerisinde kullanılabilecek lezzetlerdir. Günlük yaşantımızın vazgeçilmez yiyeceklerinden olduğundan dolayı, her semtin içerisinde olmazsa olmaz dükkanların başında kuruyemişçiler geliyor. Peki bu kuruyemişçilerde en çok hangi ürünler tercih ediliyor?

En Çok Satılan Kuruyemiş Ünvanı Ay Çekirdeğine Gidiyor!

Türk ailelerinin vazgeçilmezi ay çekirdeği, kuruyemiş dükkanlarının en çok satılan çeşidi oldu. Hemen hemen her akşam keyifli sohbetler eşliğinde tüketilen ay çekirdekleri, uygun fiyatlı olmalarıyla da dikkat çekiyor. Bunun yanında sağlık açısından da birçok katkısı bulunduğundan dolayı aşırıya kaçılmadan tüketilmesinde uzmanlar açısından da bir sorun görülmüyor.

Ay çekirdeği (kavrulmuş – tuzsuz) ürünümüz, kalabalık ailelerin keyifli sohbetlerine eşlik etmek için sizleri bekliyor!

İkinci Sıra Kaju'ya Ait!

Kaju çeşitleri lezzetli tatlarıyla tüketicilerin vazgeçilmez ürünleri olarak karşımıza çıkıyor. Bağışıklık sistemini koruyan ve vücut direncini arttıran bir kuruyemiş çeşidi olduğundan dolayı, sağlıklı yaşamı benimseyen kişiler için de önemli bir atıştırmalıktır.

Leblebiyi İhmal Etmek Olmaz!

Kuruyemişçilerde en çok satılan çeşitler denildiğinde leblebi de üçüncü sırada ön plana çıkıyor. Mis gibi kokuları ve tok tutan yapıları sayesinde, bir yandan kişilerin iştahını açarken diğer yandan da tokluk hissinin yaşanmasına yardımcı oluyor. Günlük yaşantımızda tüketilebileceği gibi diyet listelerinde de sıklıkla rastlanıyor.

Hem Atıştırmalık Hem de Tatlılara Lezzet: Ceviz!

Ceviz çeşitleri kuruyemiş atıştırmalıkları arasında faydalarıyla ön plana çıkıyor. Bunun yanında birçok tatlıya ve yemeğe de ilave edilebilir. Tatlı içlerine ve üstüne süsleme katması amacıyla kullanılması mümkündür. Bunun yanında çocukların da sıklıkla tüketmesi gereken kuruyemiş çeşitlerinden biri olduğundan dolayı, ebeveynler okul çağındaki çocuklara sabah akşam ceviz yedirmelidir.

Çok Satılan Kuruyemiş Listesi Yer Fıstığıyla Devam Ediyor!

Yer fıstığı, muhteşem tatlarıyla yiyenlerin iştahlarını kabartıyor. Yediden yetmişe herkesin sevdiği bir kuruyemiş türü olan yer fıstıklarının zengin besin içerikleri de muhteşem bir lezzetin yanına sağlık katmaya yardımcı oluyor.

Tüm bunların yanında ülkemizin dört bir yanından gelen kuruyemiş çeşitlerine karşı ilgi oldukça büyük. Antep fıstığı, karışık kuruyemiş çeşitleri ve çok daha fazlası birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

Kuruyemiş Satın Alırken Dikkat Edilen Özellikler Nelerdir?

Tüketiciler, kuruyemiş satın alırken birçok özelliğe dikkat ediyor. Bunların başında ise tazelik geliyor. Hiç kimse bayat bir ürünü sevdiklerine ve kendisine sunmak istemez. Bu nedenle kuruyemiş dükkanı açacaksanız hızlı, taze ürünler bulunduran ve doğal bir tedarikçi ile çalışmanız gerekiyor.

Fiyat da son dönemlerde herkes için önemli bir kriter haline geldi. Tedarikçi firmanın fiyatları ne kadar düşükse direkt satıcının fiyatları da aynı oranda düşük olur. Böylelikle kaliteli ürünler ve düşük ücretler sunarak birçok müşteri kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Kuruyemişçi Açacak Olanlar Nelere Dikkat Etmeli?

Kuruyemişçi dükkanınızda ürünlerinizi sergilemek için en az 30 m² büyüklüğünde bir dükkana sahip olmanız gerekiyor. Ardından bir personel ile birlikte satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Kuruyemiş dükkanının satışlarını arttırması için kaliteden hiçbir zaman ödün vermemesi gerekiyor. Her zaman taze ve doğal ürünleri müşteri ile buluşturmalısınız. Aksi takdirde bu serüven sizler için uzun sürmeyecek, müşterilerinize hitap edemeyeceksiniz.

Kuruyemişçi dükkanı için tedarik alışverişinizi Kuruyemiş Borsası aracılığıyla güvenle yapabilirsiniz. Toptan satışlarımızla uygun fiyatlı, doğal ürünleri sizlere sunuyoruz. Bu sayede sizler müşterilerinizin kalbini kazanırken bizler de tedarikçi firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Yorum yap

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce denetlenir.

Popüler Ürünler

altın çilek kurusu 5kgaltın çilek kurusu
Altın Çilek
İndirimli fiyat1.850,00 ₺ + KDV(%1)
ananas kurusu 5kgananas kurusu
Ananas Kurusu
İndirimli fiyat800,00 ₺ + KDV(%1)
Antep Fıstık Draje - Sütlü ÇikolatalıAntep fıstıklı sütlü draje
Antep Fıstık Draje - Sütlü Çikolatalı
İndirimli fiyat1.500,00 ₺ + KDV(%1)